A Syllogos jelöltjeinek blogja

A Syllogos jelöltjeinek blogja

A SYLLOGOS JELÖLTJEINEK KÖZLEMÉNYE AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL

2019. október 04. - Syllogos jelöltek

A választási eljárás során nem folyamodunk tisztességtelen eszközökhöz.

Elismerjük a választásokon a GIE és a Hellasz létjogosultságát, valamint minden egyes egyéni képviselőjelöltét a településeken és kerületekben.

A Magyar-Görög Tudományos és Kulturális Üzleti Tanácsot nem tekintjük nemzetiségi szervezetnek. A választáson való indulását elítéljük.

Elutasítjuk az együttműködést a Magyar-Görög Tudományos és Kulturális Üzleti Tanáccsal mint szervezettel, különös tekintettel az országos listájának vezető jelöltjeire.

Kerületi és települési szinten minden görög honfitársunkat arra biztatjuk, hogy a számára leghitelesebbnek tartott jelöltet támogassa.

Felkérjük a magyarországi görög közösséghez semmilyen módon nem tartozó, ellenben a görög nemzetiségi névjegyzékbe bejelentkezett személyeket arra, hogy maradjanak távol a nemzetiségi választástól.

ekloges-1-1068x601.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://syllogosjeloltek.blog.hu/api/trackback/id/tr3915191994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása